Suorita CCleaner, kun olet kirjautunut ulos. - Miten

Suorita CCleaner, kun olet kirjautunut ulos.

Vaiheittaiset ohjeet CCleanerin suorittamiseksi, kun käyttäjät kirjautuvat ulos ryhmäkäytännön avulla. Löysin Piriform-foorumeissa viran, joka oli epämääräisesti vihjannut siitä, miten tämä tehdään, joten soitin hieman tänä iltapäivänä, ja tässä on se, mitä tulin.

9 vaihetta yhteensä

Vaihe 1: Lataa CCleanerin kannettava versio

Se on toinen, tässä:
http://www.piriform.com/ccleaner/builds

Vaihe 2: Luo piilotettu verkko-osuus.


Luo palvelimelle kansio nimeltä CCleaner. Napsauta kansiota hiiren kakkospainikkeella ja valitse ominaisuudet. Napsauta ikkunan yläosassa olevaa jako-välilehteä ja jaa kansio. Anna sille nimi ja anna verkkotunnuksen käyttäjille lukea ja suorittaa oikeuksia kansioon. Hyväksy muutokset ja napsauta sitten edistyksellistä jakamista. Napsauta avattavan ruudun alla olevaa nimeä, valitse Lisää ja kirjoita kansion nimi ja lisää $ -merkki loppuun, jotta se piilotetaan. Kun se on lisätty, napsauta pudotusvalikkoa ja valitse nimi, jonka $ on lopussa.

Vaihe 3: Pura CCleaner-kannettavat tiedostot uuteen osaan.

Napsauta zip-tiedostoa hiiren kakkospainikkeella ja poista ne juuri luomaasi hakemistoon.

Vaihe 4: Luo uusi organisaatioyksikkö.

Et halua mitään apuasi asetuksia häiritä mitään muuta, joten luo uusi OU ja heitä siihen joitakin testikäyttäjiä. Koska käytämme ohjelmaa, johon liittyy käyttäjän vuorovaikutus GPO: n käynnistämiseksi, käytämme tätä GPO: ta käyttäjän määrityksenä.

Vaihe 5: Luo uusi ryhmäkäytäntöobjekti.

Avaa ryhmäkäytännön hallintakonsoli. Jos käytät Server 2008 -ohjelmaa, se sijaitsee aloitusvalikossa hallinnollisten työkalujen alla. Napsauta hiiren kakkospainikkeella luotua uutta OU: ta ja valitse "Luo GPO tässä verkkotunnuksessa ja linkitse se täällä". Nimeä GPO ja napsauta OK.

Vaihe 6: Lisää osuus luotettuihin sivustoihin.


Seuraavaksi meidän on ilmoitettava työasemille sen verkkotunnuksen kohdalla, että käynnissä oleva suoritettava tiedosto on turvallinen. Laajenna seuraava:

Käyttäjän määritykset
politiikkaa
Windowsin asetukset
Internet Explorerin ylläpito

Valitse suojaus. Napsauta vastakkaisessa ruudussa hiiren kakkospainikkeella "Turvavyöhykkeet ja sisältöarvot" ja valitse ominaisuudet.

Valitse seuraavassa ikkunassa tietoturvavyöhykkeiden yläosassa oleva valintanappi "Tuo nykyiset suojausvyöhykkeet ja tietosuoja-asetukset". Saat varoituksen, joka osoittaa, että aiot tuoda asetuksia tietokoneille, joilla ei ole kehittyneitä suojausominaisuuksia. Valitse OK.

Vaihe 7: Lisää osuus luotettuihin sivustoihin; jatkui.


Napsauta seuraavan ikkunan yläosassa olevaa suojausvälilehteä ja valitse luotettavat sivustot (vihreä tarkistus). Napsauta sivustojen painiketta ja poista seuraavassa ikkunassa valintaruutu palvelimen verifikaation vaatimiseen.

Kirjoita syöttökenttään seuraava:
file: // palvelin / osake

Palvelimen nimi tulee olemaan palvelimesi nimi, ja jakaminen on sen kansion nimi, johon laitoit CCleanerin.

Vaihe 8: Lisää Logoff Script

Napsauta silti ryhmäkäytäntöjen hallintakonsolissa Scripts. Se on Windowsin asetusten alla ja se on toinen valinta. Napsauta hiiren kakkospainikkeella kirjautumista ja valitse ominaisuudet.

Napsauta ikkunan oikeassa reunassa Lisää. Seuraavassa ikkunassa komentosarjan nimen syöttökentässä:
PalvelimenNimi osuus ccleaner.exe.

Palvelimen nimi on jälleen palvelimesi nimi, ja jakaminen on sen kansion nimi, jonka ccleaner suorittaa.

Kirjoita komentosarjan parametrien kenttään:
/auto

Valitse OK ja sitten. Sulje ryhmäpolitiikan hallintakonsoli.

Vaihe 9: Testaa se.

Kirjaudu sisään tietokoneeseen, joka on liitetty verkkotunnukseen käyttämällä vaiheessa 4 luotua OU: ta. Varmista, että GPO päivitetään avaamalla komentokehote ja kirjoittamalla gpupdate / force. Kirjaudu ulos työasemasta. Jos se toimii, sammutusprosessin pitäisi osoittaa, että se toimii käynnistyksen komentosarjoja.

Jos haluat käyttää verkkotunnusta laajasti, aseta vaiheet oletusalueen käytäntöihin tai kytke GPO tavalliseen käyttäjän OU: hun.

Vaihe 7 estää komentosarjan katkeamisen XP: n turvallisuusvaroituksen vuoksi. Koska ohjelmisto on käynnissä verkon kautta, se luo suojausvirheen, jossa kysytään, haluatko todella käyttää ohjelmistoa. Jaetun sijainnin lisääminen luotettuihin sivustoihin estää tämän virheen syntymisen. On todennäköisesti rekisteriasetuksia tämän muuttamiseksi, mutta koska olin kiinnostunut tämän toteuttamisesta koskematta mihinkään tietokoneeseen manuaalisesti, tämä oli paras ratkaisu tähän.

Ryhmäkäytäntöjen hallintakonsolin näyttökuvat ovat palvelimelta 2008, niiden pitäisi olla hyvin samankaltaisia ​​Server 2003: ssa. Tämä toimii melko hyvin, se viivästyy kirjautumalla pois hieman, joten ilmoita käyttäjillesi, että kirjautuminen vie pari minuuttia, ja että ne eivät saa sammuttaa tietokoneita.