Muokkaa verkkotunnuksen oletusprofiilia - Miten

Muokkaa verkkotunnuksen oletusprofiilia

Oletustoimialueen profiilin muuttaminen niin, että kaikki uudet käyttäjät asettavat haluamasi asetuksen ja asettelun

1) Luo paikallinen käyttäjätili työasemalle (Profiilin asetukset)
2) Kirjaudu työasemaan paikallisen Profile Setup -tilin avulla (. T
3) Muokkaa profiilia haluamallasi tavalla
4) Kirjaudu ulos profiilin määritystilinä
5) Kirjaudu sisään Domain Administrator -tilillä
6) Varmista, että piilotetut tiedostot ja kansiot ovat näkyvissä
7) Siirry kohtaan c: käyttäjät
8) Nimeä oletusprofiili nimeksi "Default.old"
9) Nimeä profiilin asetusprofiili uudelleen oletusarvoksi
10) Siirry ohjauspaneeliin -> Järjestelmä
11) Valitse Lisäasetukset
12) Valitse Käyttäjäprofiilit-osiosta Asetukset
13) Valitse ”Oletusprofiili” ja napsauta Kopioi.
14) Kirjoita "Kopioi profiili" -kenttään palvelin NETLOGON Oletuskäyttäjä.v2
15) "Sallittu käyttö" -kentässä asetetaan "Kaikki"

1 askel yhteensä

Vaihe 1: Ole nyt tech ja puhdista

Poista ”Profiilin asetukset” -tili työasemalta